Pentru discuție: SCHIMBAREA DENUMIRII TARII DIN „ROMANIA” IN „DACIA”

Posted by Kali Kuan Elena Lacramioara
· Aug 4, 2012

Sursa: http://www.causes.com/actions/1671889-schimbarea-denumirii-tarii-din-romania-in-dacia?recruiter_id=173987095&utm_campaign=own_timeline&utm_medium=wall&utm_source=fb

To: Dorim schimbarea denumirii tarii din Romania in Dacia,

Dorim schimbarea denumirii tarii din Romania in Dacia datorita faptului ca aceasta denumire este denumirea straveche a tarii din arealul Carpato-Dunareano-Pontic. Pentru ca nu mai vrem sa fim numiti urmasii Romei.Nu mai vrem sa fim confundati cu RRomii si nici cu Romul. Romanii sunt in Italia….

Prin aceasta petitie dorim sa strangem minim 150.000 de semnaturi ca sa ajungem cu un proiect de lege pentru schimbarea denumirii tarii,in Parlamentul Romaniei.De asemenea solicitam si schimbarea unor legi dupa modelul celor din vechea Dacie ( Legile Belagine). Sa nu se inteleaga ca suntem rasisti dar asa cum rromii au considert jignitoare expresia de „tigan” ,avem si noi acelasi drept de a ne diferentia si de a ne distanta de acuze nefondate si de a ne recapata demnitatea ca natiune care a fost terfelita de 2 milenii!

Toti cetatenii lumii care se simt daci si care doresc sa ne sustina cauza ii rugam sa o faca. Pentru cei care nu au informatii suficienta despre Dacia pot lua informatii de pe net sau din urmatoarele grupuri de pe Facebook :HIPERBOREENII – PRIMII OAMENI DIN LUME!

https://www.facebook.com/groups/468679423152269/,Chemarea dacilor strabuni. (https://www.facebook.com/groups/433740996667166/)

Mai dorim sa facem si un partid care sa aiba ca scop final schimbarea denumirii tarii si pentru a ne indeplini acest deziderat trebuie ca acest partid sa schimba legi ,sa reuseasca sa aduca inapoi macar 50% din ce s-a furat pana acum ,locuri de munca,investitori si un punct important este sa ne impunem si sa ne opunem amestecului altor state in treburile noastre interne. Reamintesc amestecul in destinul tarii a celor trei din UE :Merkel,Barosso si Reding. Va multumim! HAR TIOS AMIN !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: